PRESENTACIÓ

Imagineu-vos que esteu en un poblet del Pirineu català. A una taberna rústica, després d’un sopar de mèrit. Entre gots de ratafia, botes de vi i porrons de garnatxa. Fent una sobretaula llarga, és dissabte al vespre. Mentre que feu petar la xerrada amb la resta de comensals, algú arranca una tonada.

La Cobleta de la Copeta som quatre joves instrumentistes que hem heretat el gust de la música que ha fet la nostre terra; que ens hem enamorat de les lletres i les melodies que els nostres avantpassats improvisaven entre got de vi i tall de formatge i que ens hem encisat de la música que ens arrela a una terra oberta.

Per això, la nostre música tradicional té la frescor de la nostre joventut, la rigorositat del pas dels segles i la gosadia de reinterpretar-la i inventar-la de nou. Els nostres concerts fan un repàs a la història del nostre país a partir de la seva música. Música per escoltar i per ballar. I música per cantar. La Cobleta de la Copeta té de nou allò que justament la connecta amb el vell.

No cal que imagineu més per a viure-ho. Escolteu-nos i passeu una bona estona amb nosaltres. Participareu en un espectacle que us farà sentir més propers a una terra que us acull i us bressola.

 

MEMBRES

  • Magalí Sala: violí i veu
  • Ivó Jordà: gralla, tarota i veu
  • Marçal Ramon: acordió diatònic i veu
  • Iu Boixader: contrabaix i veu.