PRESENTACIÓ

Intimitat. Aquesta és la paraula. El duet Criatures us volem acompanyar a viatjar al món de la senzillesa, la timidesa i l’absurditat del tot. El so transformat d’aquests dos instruments ens guia per un món imaginari on tot gira al voltant de la música d’arrel. La candidesa, la humilitat i la bellesa floren entre cada acord que proposem els dos músics, sempre resguardats per la intensa amistat que ens encadena.

Les melodies que expiren els nostres instruments ens converteixen en dues criatures que ens permeten, amb la tendresa i la inocència que ens encomana, fer un petit homenatge a alguns dels nostres pares musicals.

El concert I de postres, acordió amb gralla és un tast d’aquest petit món que, poc a poc, anem forjant a base de petites espores. Criatures musicals que ens faran somiar en el possible i en l’absurditat del tot.

Finalment, el duet Criatures també oferim un altre concert, però aquesta vegada amb companyia. Ens podem transformar en format quartet amb el concert Criatures i els homes de seny, acompanyats del contrabaix de l’Iu Boixader i la bateria de l’Uri López.

 

MEMBRES

  • Ivó Jordà, gralla
  • Marçal Ramon, diatònic

 

YOUTUBE

BALL DE L’ÀLIGA DE LA PATUM

CRIATURES AL PROGRAMA “TRIA 33”

DISCOGRAFIA

Maqueta (Autoeditat, 2016)

Taumàtrop (Picap, 2017)

XARXES

FACEBOOK

TWITTER

SOUND

 

 

CONTACTE

EMAIL: criaturesmusica@gmail.com

TELÈFON: 638978118 (Marçal)

 

DOCUMENTS

Dossier de Criatures